OUR TEAM

fruitful-berries is een jong en dynamisch bedrijf, met een exclusieve focus op rood fruit. Onze onderneming is ontstaan vanuit de groeiende vraag naar een flexibele en gedreven rood fruit-specialist binnen de huidige West-Europese Groente & Fruit markt die continuïteit en kwaliteit kan garanderen. We hebben ons doelbewust gevestigd in het Fresh Park in Venlo, wat een zeer centrale uitvalsbasis voor de Benelux is.

 

Meer dan 20 jaar aan ervaring in de rood fruit-markt maakt fruitful-berries tot een specialist met een hands-on mentaliteit. De klant kan rekenen op enorme flexibiliteit en een gedreven inzet. fruitful-berries doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen.

FRUITFUL_ROBBERT07210.jpg

Robbert Leisink

Co-founder en eigenaar van fruitful-berries. Robbert is als kind opgegroeid in de groenten en fruitwereld en heeft daarom een uitstekende voeling met onze telers. Robbert heeft een uitgesproken passie voor het rood fruit assortiment met een eveneens groot hart voor klant en zaak.

Robbert@fruitful-berries.com

 

+31 6 520 47 815

fruitful%20bv07083-_edited.jpg

Maxim De Roeck

Co-founder en eigenaar van fruitful-berries. Gedurende Maxim zijn volledige loopbaan heeft zacht fruit centraal gestaan, van eigen frambozen teelt tot raadsman van de rood fruit categorie voor grote retail. Gedrevenheid, flexibiliteit en leergierigheid zijn kernwaarden die Maxim toegewezen worden.

Maxim@fruitful-berries.com

 

+32 474 91 75 07

Kevin Smedts

Commerciële en administratieve steunpilaar binnen fruitful-berries. Kevin heeft reeds een ervaren parcours binnen de AGF wereld bewandeld, met name op innovatie en uitstekende communicatie scoort Kevin punten bij zowel teler als klant.

Kevin@fruitful-berries.com

 

+31 6 104 14 887

FRUITFUL_KEVIN07113-_edited.jpg